×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTEROm RBU Gotland

RBU lekgrupp utvecklas

Lekgruppen har startat utökat verksamheten med gymnastik i St:Hansskolans gymnastiksal, Kotteland och bab i Hemse. Verksamheten är för de minsta barnens och deras familjer. Mer information och intresseanmälan till Ottilia Barnard tel 070-20 31 902 el Anna-Karin 070-69 19 651

 

Racerunner träning på Gutavallen

Vinterträning i Sävehallen tisdagar 15.30-17.00 I vår återgår vi till Gutavallen, tiderna då meddelas senare. Det finns plats för flera vi har 6 cyklar i olika storlekar. Zamuel tävlade bland annat i Lindingöloppet.

Tipsa de som du tror eller kontakta oss så kan vi sända en inbjudan. Kontaktperson är Mikael 070-646 15 09.

 

RBU i samhället

Zamuel med sin racerunner kommer att synas på ett foto i Gallerian, 15/2 invigning.

RBU Gotland var anmälda som volontärer för nyanlända och en kille har varit och provat elhockey.

Vi samarbetar med fler föreningar om att göra Svaidestugan mer tillgänglig, det har dragit ut lite på tiden men nu är inlämnad till allmänna arvsfonden.

 

 

Gute Flames i Almedalen

Återigen lirade Flames brallorna av politikerna. Den 2  juli under Almedalsveckan inbjöd RBU till matcher med riksdagsledamöter. Det var en mangrann uppsättning av partierna och våra ungdomar som spelade matcher mot bl.a Lena Hallengren S, Christer Nylander Fp, Gustav Fridolin Mp, Rossana Dinamarca V. David Lega Kd hade den offensivaste taktiken men det blev ändå förlust. Henrik Petrén ställde frågor till politikerna.

Elhockeymatcherna var ett sätt för  RBU Gotland och RBU:s riksförbund att uppmärksamma att alla barn och unga har rätt till ett aktivt liv och att lyfta frågan om hjälpmedel. (fotograf Jesper Hammarlund)