×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTEROm RBU Gotland

Elhockey på tisdagar

Elhockey tränar vi i Säve stora hallen tisdagar kl 15.30-17.00. Kom och besök oss är det låst kom ihåg att ta med våra telefonnummer. Ledare Göran Friberg 073-982 73 06 och Mikael Nilsson 070-646 15 09.

 

Bad på lördagar

Badar gör vi i Korpen rehabbassäng Brömsebroväg.

11.00 lugnt pass, för de som behöver ett stillsamt bad.

12.00 vildare pass, barn med familjer som vill leka och lära sig umgås med vatten och till sist lära sig simma. Vägen till vattenvana är lång för  många barn.

13.00 gruppen “Down is up har sin badtid”.

Ring för kod till Mikael Nilsson 070-646 15 09.

 

Racerunner

Tipsa de som du tror eller kontakta oss så kan vi sända en inbjudan. Kontaktperson är Mikael 070-646 15 09.

 

RBU vi finns med i samhället på lite olika

Paralympic Shoolday på Gutavallen i september.

Kräklingbomarknad i september.

Zamuel med sin racerunner syns på ett foto bl.a i Gallerian.

 

Almedalen

Årligen deltar vi med vårt förbund på Almedalsveckan, här kan ni ser hur vi för några år sedan lirade brallorna av politikerna. Den 2  juli under Almedalsveckan inbjöd RBU till matcher med riksdagsledamöter. Det var en mangrann uppsättning av partierna och våra ungdomar som spelade matcher mot bl.a Lena Hallengren S, Christer Nylander Fp, Gustav Fridolin Mp, Rossana Dinamarca V. David Lega Kd hade den offensivaste taktiken men det blev ändå förlust. Henrik Petrén ställde frågor till politikerna.

Elhockeymatcherna var ett sätt för  RBU Gotland och RBU:s riksförbund att uppmärksamma att alla barn och unga har rätt till ett aktivt liv och att lyfta frågan om hjälpmedel. (fotograf Jesper Hammarlund)

 

RBU lekgrupp

Just nu har vi inte riktigt möjlighet att hålla igång vår Lekgruppen. Den finns med för framtiden. Ring gärna ordförande Anna-Karin 070-69 19 651 om du har idéer eller förslag.