Nyhetsbrev hösten 2022

Gotland Flyers elinnebandy   

Laget deltog i turneringen Volt Hokey cup i Gävle och Göteborg Open. Laget har tränar torsdagar i stora Sävehallen klockan 15.30-17.00. Laget byggs om lite just nu och vi kommer delta på turneringen. Träningen varvas teori och  praktik i lärgrupp. I laget ingår Malin, Arvid och Lisa sedan har vi nya spelare in. Ledare Göran Friberg 073-982 73 06 och Mikael Nilsson 070-646 15 09.

 

Bad i Korpenbassängen Brömsebroväg lördagar pågår till 17 december kl. 11-12, 12-13 och 13-14 i tre olika grupper.   

Vårt bad lördagar, det är inte bad röda dagar eller aftnar. Många lär sig simma och vi tar utifrån vars och ens förmåga i Korpenbassängen Brömsebroväg. Våren badet följer terminerna i skolan och pågår till 17/12 2022. Anslut till vår grupp i Facebook, RBU Badet för snabb information.

Normala tider, lugnare pass 11.00-12.00, vildare pass 12.00-13.00 och 13.00-14.00 har RBU Vuxen sina tider.

Ledare Mikael Nilsson 070-646 15 09 och bassängvakt Elvira, ring för kod.

 

Friidrott med framerunning på Gutavallen och vid Svajdestugan.  

Hösten på Gutavallen är avslutad torsdagar 16.30-17.30. Tävlingsavslut var den 13 oktober med 100 meter löpning, längdhopp, kula och avslutande 400 meter löpning, alla vann sin grupp. Ledare Jesper Forsman, Sebastian Pollak och Mikael Nilsson och så bidrar flera föräldrar och assistenter, Kontaktperson är Mikael 070-646 15 09 i samarbete med Jesper Forsman Desideria Skol IF och Sebastian Pollak Svajde Roma OK.

Nu kan man löpträna vid Svajdestugan på tisdagar med Sebastian som ledare.

 

RBU i Parasport

RBU Gotland är medlemmar i Parasportförbundet och kan där söka medel för olika idrottsaktiviteter. Vi är bl.a med och gör Paralympic shoolday, vi finns med under Almedalsveckan och på olika arrangemang.

 

RBU Vuxen 

Vår nyaste verksamheter vid Svajdestugan med Lasse Larsson som ledare, kolla på vår Facebook sida.

 

Biljard

På söndagar kl 15.00-16.00 har vi biljard på Uncle Joes. Anmälan till ledaren Jimmy Andersson helst på Messenger.

 

Badminton

Träning torsdagar kl 16.00-17.00 med Shamima från Visby Badmintonklubb. Ledare från RBU är Felicia

Bli medlem, vi behöver bli fler, ställ frågan

Verksamheten fortsätter och är stabilt bra. Styrelsens har fyra möten om året som matchar våra aktiviteter. Vi behöver bli flera. Ekonomin är i balans tack vare medlemsintäkter, verksamhetsstöd från staten och regionen och våra sponsorer. Har du tips på sponsorer så kan vi olika verksamheter att erbjuda. Tippar du eller på Svenska Spels olika spel med spelkortet så kan du ansluta dig till RBU Gotland via ditt spelombud.

Fler nyheter